Bostadslöftet|NKPG City

Bostadsgarantin för dig som tagit examen!

NKPG City kan stolt presentera en unik satsning med Norrköpings främsta hyresvärdar och Linköpings universitet, där Norrköping blir den första staden i Sverige som lovar nyexaminerade studenter en bostad efter sin examen. 

Bostad, karriär och livskvalitet. Tillsammans, genom Bostadslöftet, tar vi ett stort steg framåt för att göra Norrköping till den ultimata staden för unga talanger. Nu kan vi med stolthet garantera nyexaminerade studenter vid Campus Norrköping ett förstahandskontrakt på en bostad efter sina avslutade studier, för att underlätta för den som vill stanna, bo och verka i Norrköping efter studierna.

För många studenter har bostadsbristen  varit ett hinder för att bo kvar och etablera sig efter sin examen, och genom Bostadslöftet visar vi vår starka beslutsamhet i att stärka Norrköping som en universitetsstad, och vår vilja att främja stadens tillväxt. Vi ser fram emot att göra en positiv insats för stadens framtid genom att skapa ett välkomnande Norrköping där studenter får möjligheten att stanna!

Det är med stor ära vi presenterar detta unika samarbete med Linköpings universitet, Hyresbostäder, Lundbergs Fastigheter, Magnentus och Rikshem.

Läs gärna mer på https://www.bostadsloftet.se/#hyresvardar